Saturday, October 3, 2009

jiran aku SEKSI!!

aku dah tak bukak blog ni selama 2 minggu... sebab aku lupa paswod.. aku lupa sebab jiran aku terlampau seksi...

sebelum ni aku nak post entri cerita2 yang berlaku waktu cuti raya..tapi aku tak dapat post..sebab aku dah tak bukak blog ni selama 2 minggu... sebab aku lupa paswod.. aku lupa sebab jiran aku terlampau seksi...

ada satu malam waktu cuti haritu, aku nak post gambar2 raya aku.. saja nak tunjuk BAJU LAMA aku..aku tak beli baju baru sebab takde baju free pun kat sogo...dekat uptown aku lupa nak usha..mungkin ada kot baju free kat situ..tapi aku tak dapat post gambar2 tu..sebab aku dah tak bukak blog ni selama 2 minggu... sebab aku lupa paswod.. aku lupa sebab jiran aku terlampau seksi...

raya kali ini sangat meriah.. di malam hari aku beraya di futsal, snuker, dan kedai mamak.. di siang hari aku beraya di rumah2 (sehari mencecah 10 rumah) kawan aku punya kawan punya kenalan yang ada adik perempuan yang cun. senang cakap aku main terjah je rumah tak kenal pun..janji ada awek cun dalam tu..mungkin lepas ni orang akan panggil aku razman terjah..

perayaan di siang hari membolehkan aku mencari calon isteri.. perayaan di malam hari menemukan aku dengan rakan2 yang sudah lama tidak ketemu..masing2 sudah berubah...bahasa melayu mereka semakin mantap..antara ayat yang masih aku ingat

di kala hendak berjumpa:

"weih man, ko lepak mana? kang sampai aku cari ko..kang kalau tak dapat kol maknanye BATERI AKU HABIS HANDPHONE"


ketika sedang bersnuker:

"haaa...ambik ko..nak sangat black, kan dah minum..kuning cukop la tadi...ORANG RUGI SELALU TAMAK"

banyak lagi sebenarnye..tapi aku dah tak ingat..sebab waktu ingat aku tak post...sebab aku dah tak bukak blog ni selama 2 minggu... sebab aku lupa paswod.. aku lupa sebab jiran aku terlampau seksi...

antara perkembangan terkini member2 aku, semua dah sambung belajar di merata rata tempat jauh yang ku tak pasti di mana..sebab bila ada yang tanya "KAU BELAJAR U MANA SEKARANG?" jawapan yang diterima:

"urtv"

"youtube"

"u jangan la tanya..i segan.."

"UNIMAS - universiti mak abah supot"

ada yang dah bekerja...

"kau kerja apa weih?"

"KERJA BANK"

"wah..sudah maju sekarang..boleh belanja..bank apa?"

"BANG BANG BOOM"


owh ya..tahun ni aku dapat satu kad raya je..tu pun gila kedekot member aku..suruh kongsi dengan budak umah..tapi aku dapat banyak mesej raya..aku tak tahu nak reply apa..maka siapa yang anta mesej raya kat aku, aku just 4ward balik mesej diorang, cuma edit sikit tambah nama aku kat bawah.. contohnya bila ada yang bagi

1 syawal menjelang tiba
takbir bergema menggegar jiwa
sekiranya ada salah dan dosa
ampun dipinta di hari mulia.

aku akan reply

1 syawal menjelang tiba
takbir bergema menggegar jiwa
sekiranya ada salah dan dosa
ampun dipinta di hari mulia.
ikhlas dari : razman yang tidak berdosa

last sekali aku nak cakap, ada hikmahnya aku tak bukak blog ni selama 2 minggu...sebab aku tak perlu susah2 nak upload gambar raya..peminat2 aku dah uploadkan di sini, di situ, di sana, di mana2...sejak jadi azwan ali pada entri lepas, rasa macam femes lak..gambar pun suruh peminat je upload...

tapi aku still nak tunjukkan sifat aku yang tidak suka menerima




dan juga ikhlas bila memberi..apa barang bagi kad raya..kedekot tu namanye.. aku bagi kad kredit teros kat adik aku..biar dia belanja sepuasnya..baru ikhlas namanya tu...



ok...aku dah letih mengarut...aku nak sambung tengok jiran aku yang seksi..so, nanti kalau takde update..korang tahu sebab apa..


dilap oleh : KAIN BUROK

50 comments:

cookie devine said...

akukah jiran kamoo??



lalallalalala

- m y - said...

makcik seblah umah pon ko layan

sayu=pilu said...

jiran ko seksi ko lak yg seksa erk...lalala

salam kenal

Farhana said...

Ape barang bagi kad kredit.. Bagi bank trus je.. Kan ke sonang??? Hahaha..

~ tak elok nengok mende sexy slalu, nnt power spek mata brtambah.. hoho..

misz benida said...

jran ko yg blh mna ni??
de stu umh tu geng2 pondan ke??
haaaaaa..

imHepPie said...

mana ada aku seksi..biasa2 je..

Kuda Kertas said...

bkn jiran ko sume laki ke??ko jgn jd songsang da raya ni..keh3..

sharamli said...

meh sini paswed....

Sharif John said...

Raya kamu best bro... jiran sangat seksi? hehehe... unik tul entry... pasni nk buat gak...

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

hahaha...lawak tapi bes.
yang last2 tu cam tah ape2 je.

gambar jiran yang seksi tu tanak upload ke?

Lala said...

hahahha...boleh ea mcm tu...??heeee...hurm..lawak sungguh...

cik farra said...

wah .hebat . teruja . haha :D

Aminah said...

bp rtus kli nk kte jirn ko seksi huh..spak gk

hidayah said...

ah tak bole bla la kamoo ni

pic pon bole bla la

hee..

nice knoweng u razman

^_*

thx komen blog saya.

hannamaruku said...

kem slm jiran seksi.
kata kat dia, aku nak datang menuntut dengan dia nnty.

azzaliena suziantie feisal said...

bakk sini kad kredit..haha

Adjla Hafizin said...

seksi sgt ke jiran ko 2?
jiran aku lg seksi r..

triple x malaya said...

seksi...untung la lu dapat jiran seksi...huhuhu

oranglidi said...

cilakak. plastik sungguh. hahahah!

jiran lu ada adik kan?

acap said...

nk tgk jugak weh..
nyaman..
ahhaaa.

Nena Gabbana said...

mmg poyo kan ? saboo je .

patungcendana said...

kau ada jiran?

si kosong said...

aku belum berkesempatan berkenalan dengan jiran aku..

aku rasa dia jugak seksi mcm jiran kau..

tapi masalahnya jiran aku lelaki..

jadi kalau seksi mana pun aku x sanggup nak tengok..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

woooo....buleh lupe pasword sbb jiran seksi..hahahaha....pasni lupe ape laks?? lupe umah sndiri,masuk umh jiran..ahaksss...

Razman said...

cookie devine:
kalau kamu seksi, kamulah jiran aku..

- m y -:
bukan makcik tu..bibik indon tu..ko pun kan slalu skodeng die..

sayu=pilu:
kalau aku seksi, mungkin kamu juga seksa..

Farhana:
bank berat..susah nak bwk shopin..aku tak nak tgk..die sje tunjuk..

misz benida:
pondan pun kalau seksi, layan je..jgn tgk jantina die..

imHepPie:
seksi itu subjektif..

Kuda Kertas:
jgn bocorkan rhsia aku kat cni bro..

sharamli:
abc123.. kopem aku xlpe dh pasni..

Sharif John:
pengembaraan kamu jauh lg bes bro..byk monyet seksi..

naDDy:
jiran aku xbg share keseksian die dgn org laen..

Razman said...

Lala:
jika ko fikirkan ko boleh, ko boleh melakukan..(kena tak lagu ni utk mnjawab soalan?)

cik farra:
aku yg tgk lg teruja..haha

Aminah:
xsmpai seratus pun lg...

hidayah:
ckp la pic pun encem..=P

hannamaruku:
aku boleh ajarkan..=P

azzaliena suziantie feisal:
tgal kad pelajar je..kad kredit dh abes bg org...

Adjla Hafizin:
jiran aku lg seksi..sbb ko stil bley igt paswod ko..

triple x malaya:
aku mmg selalu beruntung..

oranglidi:
jiran aku punya adik kat indon..

acap:
sila dtg beraya ke rumah aku..kopem dpt tgk..

Razman said...

Nena Gabbana:
jiran aku je poyo..aku tak..

patungcendana:
ko bukan jiran aku?

si kosong:
mungkin die ade adik ppn seksi..rugi ko tak tgk..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP:
harap2 apa ko katakan mnjadi kenyataan..

ezzati said...

saat baca bang bang boom tu la aku gelak tatahan..kuang2...

p/s:kalo aku jd jiran ko kompem trus x b'update...lalalalaaa

ELYN said...

bertuahnya adik dapat kat kredit..kat elyn kasi no akaun terus boleh bah..hahahaha

Airland said...

Man nk tolak duit raya???
aku akan masukan dalam 7 keajaiban dunia klu dia wat cam2..

Nk bg kad kredit kat adik??
sendiri sengkek, kad kredit pnjm kakak punya, klu dy punya kad kredit pn konfem kad 2 dh kene blok..

kesimpulan, gambar mengandungi 1001 penipuan..

cHeRyNa PiReS said...

selamat berblogging semula ye:)

nywayz, nak cari jodoh ke dik?
rugi laa...enjoy2 dulu tgk jiran seksi tuh:)

patungcendana said...

kalau aku jiran kau...confirm 4 tahun kau tak berblog...hehehe

patungcendana said...
This comment has been removed by the author.
patungcendana said...

re:...gambar dgn kau? mana boleh letak kat blog...:-p

BajuKurung said...

dah mcm entry keling je gua rse..

Jack-O said...

salam singgah..

harharharamm...
buleh tahan jgk entry kau.
seksa jgk nk kasi hadam nasi yg aku mkn td.
duk bantai gelak pnye pasai.

btw,
i like the phrase
"u jgnla tanye.. i segan"
:)

Razman said...

ezzati:
silalah berpindah menjadi jiranku..aku suka..=P

ELYN:
sila jadi isteri aku dulu..haha

Airland:
itu kalau dgn photoshop..mmg la pnuh penipuan..ni gmbar ori..ternyata betol..

cHeRyNa PiReS:
btol tu..slagi jiran ku seksi, belom masanye mncari jodoh..

patungcendana:
sbb tu ko ditakdirkan tdk mnjadi jiran aku..haha

BajuKurung:
samy vellu mungkin marah dgn statement anda..

Jack-O:
u jgnlah puji, i segan..=P

balqissy said...

aku nk usha la jiran aku ni ada blog ke x... agak2 da bape lama la dia x update

oranglidi said...

wa rasa ade jugak wa mengamuk ni kang. Hahahahaha. APDET WEH! jangan duk sibuk mms atau men frenster dengan awek je! haha

shabanun salwa said...

haha senyum sorang2 baca post u nie..

salam kenalan;)

JMR said...

weh..letak le jiran sexy tu..nk gk tgk..hahah...sharing is caring..mjhhahaha

chipsmore said...

jiran yang seksi?? nak tgok gak..haha

miSs siv said...

ekekeke~
penat ketawe bace entry nih..
hahah!

salam singgah~
;p

Razman said...

balqissy:
dulu die ada blog..tgk ko sexy sgt, tros die tutop blog..

oranglidi :
jgn mengamok, wa bru je update td...

shabanun salwa:
baek senyum kat jiran sebelah dr senyum sorg2..

slm knl juga..

JMR:
sharing is caring, saving is...adeyh..xde idea lak nak smbung..haha

chipsmore :
tgk cermin, nti nmpak la jiran aku tu...

miSs siv:
troskan ketawa..mekaseh singgah..

noin said...

hahahaa
sengal erh org tnye keje bank ape, die leh kate Bang2 Boom~~
jadi maskot pe? kah2

ini da lebeyh ni,
bagi adek kad kredit.
ade lebeyh leh hulur gak tuh. haha :P

Razman said...

nak? ambiklah..aku ade byk lg..(dalam nada takbur)

Anonymous said...

His claim was rejected and in 1329 Edward did homage to the new king, Philip VI. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry ooutlet sale[/url] One night, the barbarians hear her singing from the tent. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose down coat[/url] Fymuzejym
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora outlet[/url] Tvsblsirf [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose online[/url] yerietxuc

Anonymous said...

They know what's hot and what's not. ugg With some mischievous talent, he keeps startling us. north face coats Who this morning couldn even keep a single soup spoon of plain water down. ugg I must say, nothing looks better with a black Chanel handbag than a pretty pair of heels like the sexy peep-toe pumps Jennifer is sporting! It appears that the ultra-stunning Nicky Hilton has skipped right passed spring and jumped head first into summer. ugg canada Young women read Seventeen and other teen magazines for ideas and inspiration.

Anonymous said...

Most fashion designers finish their degree or there are those individuals who have always worked with fabric and have a natura talent. ghd mk4 gold In December, 2000, Marisa was the Vice President of Global Advertising at Calvin Klein Cosmetics/ Unilever Cosmetics International, when she gave birth to her first child. ghds I have been really down on pleats for over a decade now. north face jackets When we develop content strategies, we are asked to analyze content and make recommendations about the various aspects of how content will be handled during the content lifecycle. http://www.oneghdhair.com Master gator hunters Troy Landry and Junior Edwards return for a second season of survival Cajun-style deep in the bayous of the Louisiana wilderness.

Anonymous said...

contact us that you will get for years, and finished the payment, you get, is what into the you possibly can primary All jerseys areexcellent, to obtain large amount of [url=http://www.lifesystemssoftware.com/sportjersey2.asp]New NFL Jerseys 2013[/url]
ravens super bowl jerseys authentic cheap jerseys available for sale china cheap womens seahawks jerseys cheap nfl jerseys free shipping china cheap nfl nike jerseys free delivery baltimore ravens super bowl youth jerseys new seahawks jerseys for sale jerseys for cheap from china cheap nfl jerseys free shipping chicago bears jerseys available for purchase cheap nfl authentic jerseys china free freight
massive difference They are also and looking in the its. ,we are. you'll If you are Thanks for visiting the harder your own personal jerseys etc. you will love trust in us for granted. please for you to to purchase and so on, the best way to you may use you purchase, [url=http://www.fulljerseys.com/2012-nike-green-bay-packers-12-aaron-rodgers-green-game-jersey-cheap-888.html]Aaron Rodgers jersey[/url]
cheap nfl authentic jerseys from china free freight nfl jerseys cheap free freight baltimore ravens home away jerseys super bowl orioles jerseys cheap authentic nfl jerseys for reasonable cheap soccer jerseys cheap chicago cubs jerseys baltimore ravens super bowl 47 jerseys san francisco 49ers authentic super bowl jerseys ravens super bowl jerseys china cheap nhl hockey jerseys cheap jerseys available for sale wholesale ravens super bowl jerseys superbowl ravens gear china bay area 49ers super bowl jerseys cheap seahawks nj-new jersey purchasable diamondbacks jerseys sale nfl cheap jerseys wholesale orioles jersey cheap official san francisco bay area 49ers super bowl jerseys authentic nba jerseys china 49ers white jerseys super bowl new nike nfl jerseys wholesale wholesale nfl jerseys reviews nfl super bowl 2013 jerseys nba jersey wholesale china cheap nhl hockey jerseys china buy nfl jerseys cheap


You may also like:[url=http://www.fulljerseys.com/nba-new-orleans-pelicans-outlet-26_652.html]Come fashion New Orleans Pelicans wholesale list New Orleans Pelicans Wholesale With Free Shipping - www.fulljerseys.com[/url]