Friday, March 26, 2010

Ini bukan LUCAH! Ini Kenyataan!

jangan beritahu akak geli pasal tajuk entri kali ini. kalau dia saman, kopem2 aku tiada duit mahu bayar. takkan nak gadaikan johny pulak kan? siapa johny? tanya akak geli. aku mengalami sindrom AIDS. arus idea dah sekat. maka tidak dapat memikirkan tajuk yang sesuai untuk entri kali ini.

tajuk lucah, tapi aku nak cerita mengenai pemuda sabar berjemur di tangah panas demi melaksanakan kewajipan sebagai umat islam. di hari jumaat yang mulia ini...... wah, terasa seperti penuh sinar keimanan di dada, tidak sanggup pula untuk meneruskan ayat tersebut.

surau al islah terletak di seksyen 7 shah alam. dan aku bukan nak cerita sejarah surau tersebut. surau ni mengamalkan konsep siapa cepat dia dapat. maksud aku, siapa datang awal solat jumaat, dia duduk dalam. kaum2 yang suka update status facebook sebelum pergi solat, kopem2 la duduk di luar berjemur.

hari ini sangat panas. setiap hari sebenarnya. parking motor dia bawah sinaran terik matahari, terus sahaja aku melabuhkan punggung di tikar mengkuang di luar surau untuk mendengar khutbah. demm! tak sangka ayat sastera aku masih mantap. walaupun sangat panas, sehingga peluh menitik nitik dengan lajunya, aku tenangkan diri sendiri.

"panas dunia je ni. kalau tak solat, neraka lagi panas."

ayat ni budak tadika pun hapal. memang tak memotivasikan, tapi ayat ni 100% benar bukan?

habis khutbah, solat bawah matahari, imam baca punya panjang. aku tenangkan diri lagi.

"panas dunia je ni. kalau tak solat, neraka lagi panas."

habis solat, pakai selipar, rasa nak melompat lompat kepanasan. gila punya panas selipar. tenangkan diri lagi.

"panas dunia je ni. kalau tak solat, neraka lagi panas."

duduk atas seat motor yang tadinya parking tangah panas, memakai kain pelikat, tidak berboxer, memang suatu pengalaman yang rare. pelanggaran testis yang hanya berlapitkan kain pelekat dengan seat motor yang panas membara, benar2 membawa aku ke dunia yang lain. dunia tanpa iman. tidak lagi menenangkan diri. terus saja rindukan sejenis binatang.

"BABI PANAS!!!"

demm la. hilang pahala hari jumaat yang mulia aku.

56 comments:

MissA said...

haha..sumpah lawak...
cari pokok lain kali ye..ltk bwh pokok motor tu..xdelah hilang sgt pahal solat jumaat tu :)

Haris Dot Com said...

siotttt ingat aku pes!!!

weii bagai mane lak pelanggaran testis dgn ehem???? adekah anda paham?? x?? abaikan...aku pon xpaham wkakaa

ELYN said...

hahahaha sengal! terbaik punya!

wong ah ian said...

pergh melekat kulit telo sial!!..time ni klw lu pancut dlm kompem x dpt anak jgn risau..haha

Fatul Akrul Ramli said...

kau suka lady ga go kan??

dewajiwa said...

khinzir sungguh buat lawak untuk bacaan aku yang di bawah pemantauan cctv nie. keras perut~

peja said...

mingai~

cikgadis said...

hahaha
bengong!


p/s; Kak Geli!!! dia tiru! gagaaggagga :p

lea said...

bongok je ko man
abes pahala ari jumaat aku..

haha

*Miss Geli^ said...

masak telur dik??


dulu ahkak duk kat kampung, ahkak sokmo duk cuci mata tengok mamat2 nak pegi solat..biasanya angin menghembus lembut kain pelikat tu...dan.......heaven!!

Razman said...

MissA:
bawah pokok kopem2 dah penuh. org dh brebut. laen kali kopem aku alim sket dtg awl. x update status facebook dah.

Haris Dot Com:
nak melucah sila private msg k.. aza bce kang bebel dia. haha

ELYN:
haha..terPANAS punya.

wong ah ian:
haha..aku syak sperm2 yg mati tu. mungkin bakal doktor, engineer, dan lain2 lagi. rugi betul..

Fatul Akrul Ramli:
SANGAT!!!

dewajiwa:
keras perut takpe, jangan keras anu..hahaha

peja:
rare kan pengalaman ni?haha

cikgadis:
bukan salah aku. cuaca panas.

lea:
takpe. sme2 abes pahala. haha

*Miss Geli^:
aku pula suka waktu hujan. gadis2 berlari di dalam hujan. baju nipis melekat. perghhhh.. dabel heaven.

AkU said...

ko nye te*** jadi scramble ke omelet..waakaka..

emma...bukan nama sebenar said...

ka3..lawak syialll..sape suruh ko pkai kaen x pkai alas kat dalam..ha3..habes pose jumaat aku

hans said...

hahhahaha
masak lah testis ko tadi?

crazy_labelle said...

kan bole hapdet status fb pkai hp... kwan ak die dlm toilet pon nak update kat status... wtf...

halimah said...

KAH18..
x dpt bygkn ko melompat lompat kepanasan..

✿bieyra dhamira✿ said...

hahaha..aku lak bdk bwh umo..
setiap pktn kat atas 2 aqku nmpk mcm gula2 ja..aku xbc pape keyh..hahaha

azzaliena suziantie said...

bangang.bengong.
haha...

eh len kali pergi dating pon pakai kain pelikat..jimat boxer nak basuh..muahahaha...

kamu punye binatang bertanduk sure hangus :)

haha....

otak ketat said...

hee. ada iras-iras kt sauna tak? habes ah. mengecil tutt tutt kau. wakakaka

h.a.n said...

hahhhahah
memang sumpah cam h**** la entry ni !!
hahahhahahah

whitedaisy said...

haha..ko mmg sengal..

caluk@cencaluk said...

dah jadi telur setengah masak ha ha

.rafiq. said...

babi panas?
wow sedapnya.
macam bbq babi.

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

owhhh..testis kau tu babi ke razman???baru aku tau kau ada mahkluk nama babi kat celah kangkang kau..

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss...hilang pahala weyyy...hahahaha...

hannamaruku said...

tu ah fatul. mamat ni dah tegile kat lady ga go kottt.

pakcik kordi said...

sian.panas dunia..=)

Razman said...

AkU:
ko kurang satu *, aku terbaca tetek. wakaka

emma...bukan nama sebenar:
haha. selesa. tak payah pakai pape.

hans :
separuh masak je..hahaha

crazy_labelle:
hp 3310 aku wifi die slow.

halimah:
aku tak lompat. cool je. menikmatinya dengan tenang.

✿bieyra dhamira✿:
tiada apa yang lucah. bacalah dengan tenang. haha

azzaliena suziantie :
syg, sila jangan melucah. mama marah.

otak ketat:
kau tak belajar fizik? panas=membesar.

Razman said...

h.a.n:
babi tu je yg haram. entri x haram. haha

whitedaisy:
haha. mcm ko n alvin.

caluk@cencaluk:
mungkin terlebih masak.

.rafiq. :
betul tu. macam babi beratur.

alvin:
cute kan nama dia? babi. terbayang benda bulat. mcm perot ko.haha

rAy jR...@...Aliff :
haha. spe suh bce.

hannamaruku:
lady ga go lg hot dr ko!!

pakcik kordi:
ngee..tulah..dah seksa gle..

A+z+i+E = AziE said...

bodo syial.. haha!!! sengok r ko ni...

nway, ati da iklas nk g solat jmaat kire ok la.. dr org yg x g langsung.

ezatulhani said...

kan aku dah cakap,
kau makin lucah
bukan 'babi panas' la
tapi
'babi, panas!'
atau
babi koma panas!

suzaini said...

man semakin ari semakin melucah..bwk2 bertaubat man..kubur kt mari2,umah kata shuh2x pegi kamu..

p/s:i like ur sastera..

triple x malaya said...

semua nye panas...

nama_ku_yati said...

hahaha~mmg kelakor..heee~

siv said...

eh gila.
geli la bongok.
hahahaa!

Judiene said...

babi xckp ekstrem r dowh
sebut r mende lain
cam _ _ _ _ _ _
dah, isikan tempat kosong
hahaha

Mimie.Candy Cane said...

cam siyaaall....hahahahaha..

make sure ko takde masalah utk tambah keturunan oke.

ezzati said...

normal lg tak pas pelanggaran??? berfungsi dgn baik??

Jalak lenteng said...

mmg tiap2 jumaat benda ni kene kot..hahaha..blom nek moto lelaju pastu langgar bumper..nek meletop testis ngko tehentak2..

UbiKentang Sofa said...

haha.
tercoagulate segala protein!

starsyeea said...

hahaha...jadah tak berboxer tu pehal? taper2...masuk kubo kang mane bawak boxer ye tak?? haha ;p

Razman said...

suzaini:
rumah tak pandai berkata kata. kau saja metafora. i like ur sastera.

triple x malaya :
goreng pisang panas cthnye.

nama_ku_yati:
seksa la.

siv:
aku tak geli pun. panas je. haha

Judiene :
apa tu? aku suci tak berapa khatam perkataan keji.

Mimie.Candy Cane:
nanti aku try buat praktikal.

ezzati:
bukan setakat normal. makin hebat.

Jalak lenteng :
patut la testis ko kemek sebelah haritu aku tgk.

UbiKentang Sofa:
tercoagulate tu apa?haha

starsyeea:
taw xpe...hahaha

nawal said...

sengal..

kalo sabar skit agi, msti x ilang phala jumaat..
wakaka!

patungcendana said...

hehehe....ayat sastera kau memang mantap....terutaama pusi dua kerat kau pasal kambng dalam kandang tu....hehe...

Berd said...

telur separuh masak campur aduk dengan kicap manis memang boleh buat leleh der.

celaka haram punya entri.

wakaka!

Razman said...

nawal:
tak mungkin ada siapa mampu bersabar. panas membara semangat waja kot waktu tu.

patungcendana :
sebab tu dulu komsas aku selalu fail. haha

Berd:
cuba kau makan kau punya. haha.

YobSumo said...

telur mata 2! razman nak melantak.

Razman said...

yob:
bagi telur kau boleh? pleaseeeeeee....

Fhad said...

telo ko hitam x man? aku terbaca komen azza ajak datink suh pakai kain pelikat je? ehemmm... bahaya sial...

Cik NeyNa said...

hahahaha...
amik title akak geli nampak..and aku tau johny tu apa...hahahaha

Razman said...

Fhad:
telur aku pink. tiada apa yang bahaya jika aku date ngan aza pakai pape pun. aku hanya bernafsu sesama kaum sejenis.

Cik NeyNa:
haha. ni mesti pembaca setia akak geli. suka ko kan melucah lucah ni.

a little less conversation said...

klau x berlapik kn pape..konpem jd separuh masak tu..hahaha

deus X machina said...

habislah ko pakai taglne cik geli
esok dia saman ko keh keh keh

aku selalu berhadapan dengan situasi ni di hari jumaat
cuma aku pakai boxer la.....
selamat dari mencarut
dan selamat dari risiko kehilangan pahala jumaat
erk888

Razman said...

a little less conversation:
klu x berlapikkan pape, xdelah aku g smyg.haha

deus X machina:
lepas ni try pkai g string.

White Bird said...

terbaekla nasihat kamo!

Razman said...

White Bird :
erkk? aku ada bg nsihat ke?haha