Wednesday, December 8, 2010

part 2 : cara dapat anak lelaki

Bismillahirrahmanirrahim

ok, harapnya dengan permulaan tadi dapatlah majlis ilmu kita berjalan dengan lebih baik. minta dijauhi dari setan2 seperti berd dan frodo yang akan melucahkan topik perbincangan kita pada hari ini. minta juga dijauhkan tangan daripada anggota sulit masing2. seperti yang dijanjikan, aku nak kongsi ilmu dari abah aku dengan semua. walaupun ada yang pm suruh hentikan cakap lucah, aku tak peduli. tolong buka minda, bezakan antara ilmu dengan bahan porno (read : siggplus).

niat aku baik (dan sedikit lucah) mahu berkongsi ilmu. jadi jangan ada yang protes, orang ajar jadi traffic hunter tak ada orang protes, bila aku ajar teknik buat anak lelaki, orang protes. siapa rasa mahu marah juga, ambil roti dan sapukan butter. makan seorang diri. insyaAllah akan tenang.

ok, mula2 aku nak bercerita secara bahasa remaja, tapi bila mengenangkan target group adalah golongan berkahwin, aku akan berbunga bungakan bahasa. ya, aku bukan nak suruh golongan seks-luar-nikah-tanpa-kondom yang praktiskan. tak mungkin aku nak suruh mereka buat anak lelaki lalu dibuang di dalam longkang. membazir.

sebelum mula, wajib diingatkan, ini hanya ilmu yang aku warisi dari abah dan abah warisi dari seorang jawa. tiada bukti sains. dan aku pula pelajar biologi yang gagal ketika spm maka beralih arah ke akaun. jadi tiada istilah saintifik seperti ovum dan sperma tidak akan digunakan. harap maklum. dan semuanya hanya berlaku hanya dengan izin Allah s.w.t. ok, aku boleh jadi ustaz.

untuk mendapat anak lelaki, si penembak (suami) tidak digalakkan menembak mangsa (isteri) dalam masa seminggu selepas cuci haid. ini kerana, mengikut kata pakcik jawa itu kepada abahku, mangsa tembak kebiasaannya masih belum mengeluarkan telur pada waktu tersebut. seperti mana yang diketahui, berudu2 yang keluar dari pistol penembak ada dua label. x dan y yang bakal menentukan jantina. x adalah betina, dan y adalah jantan. kata pakcik jawa yang diterjemahkan oleh abah ke dalam bahasa melayu,

"yang jantan cepat mati. yang betina tahan lama. kalau telur lambat keluar, yang betina je kekal hidup."

aku ingatkan sekali lagi, aku tak kaji benda ni. aku cuma sampaikan apa yang didengar dari abah dan dibuktikan hanya melalui pengalaman abah juga. sebelum belajar 2 anak perempuan, selepas amalkan berderet 3 anak lelaki.

belum habis. petua lain yang tak dinyatakan sebab, sebelum tembak, hendaklah belasah mangsa tembak sehingga lunyai. atau istilah mudahnya, tewas. baca dengan nada syahdu dan mengeluh, "kasihan mangsa itu" tanda simpati. perempuan kena tewas dulu. dan halangannya adalah berbalik kepada petua satu,

"tak digalakkan menembak mangsa dalam masa seminggu selepas cuci haid."

seminggu haid plus seminggu tak sentuh. mengikut kata abang saudara aku, 2 minggu tak dapat akan menyebabkan mudah tewas kerana cepat geli. di sinilah letaknya kebijaksanaan mengatur strategi agar tak tewas cepat. tak boleh sentuh bukan bermakna tak boleh pegang tangan, semua boleh. cumanya, tembak lah di luar dalam masa seminggu selepas haid. kalau ikut kata siggplus, mulut pun boleh. itu kata siggplus, jangan dengar sangat. sebenarnya, tangan kalau cekap, tewas juga mangsa. mengikut ajaran jawa itu juga, jika rasa cepat tewas sebelum mangsa tewas, tembaklah di luar juga. kerana peluru itu tak berkualiti. dan fakta yang mungkin menyebabkan siggplus bunuh diri, jika selalu melancap, akan menyebabkan mudah tewas. harap hudaluna tak ubah fikiran. tapi jangan pula lepas ni aku dapat berita ada gadis mengadu,

"bf i minta i tolong gosokkan, sebab dia cakap kalau buat sendiri akan mudah tewas nanti."

kalau ada, si gf jangan ragu2 untuk terajang sekuat hati di bahagian testis. pastikan tendangan sepenuh tenaga, kerana testis dilindungi skrotum. kalau suami isteri tak apa, dia minta gosok, beri lebih lagi. kalau ikut hipotesis yang aku fikir sendiri tanpa fatwa, semakin stim mata suami, semakin besar pahala isteri.

petua seterusnya, peluru mesti pekat. ok, maknanya kalau selalu tembak tak bagus juga. untuk pekat dan berkualiti, berilah masa rehat 2-3 hari. dan ada makanan2 yang digalakkan. contoh yang baik adalah makanan2 orang arab. daging wajib makan untuk kuatkan badan. jawa tersebut juga melarang tembak dalam jika badan tak sihat seperti demam. ini kerana, peluru tak berkualiti akan dihasilkan. dan hasilnya anak mungkin bodoh otaknya. maaf, kurang pandai otaknya.

petua yang lain adalah teknik. juga tak dinyatakan sebab, tapi petua ini menarik.

"untuk dapatkan anak lelaki tikam kena semangat. henjutan mesti kuat. dan masa nak tembak, pastikan hantar jauh ke dalam."

ok, jangan imagine.

sebagai penutup, aku nak tambah petua daripada aku sendiri. petua ni aku dapat melalui pembacaan dan kajian melalui pemerhatian serta testimoni dari rakan2 sebagai sample. dan ini memang dibuktikan melalui penyelidikan saintifik. setakat ni aku tak jumpa lagi mana2 ahli sains yang membangkang penemuan aku. aku cuma dapat kaji satu petua,

JANGAN PAKAI KONDOM.

selamat mendapat anak lelaki kepada yang sudah berkahwin. insyaAllah.

50 comments:

Hellioz said...

first!!!!11

Hellioz said...

apsal jangan pakai kondom?
kah3~

told la hejauw said...

"semakin stim mata suami, semakin besar pahala isteri"



hahaha...bapak lah ayt ko wehhh

Cliff Hanger said...

hahha ni laa razman gay yg di sebut2 oleh org ramai???

slam perkenalan wkakaka

Mat Jun said...

yes ini lah razman si gay

kalau pancut dalam mulut smpai x ke dalam ? kan sama macam minum air sirap laici guna straw

sampai dalam juga tuh

lea said...

aku bace sekerat je. xsangguo nak abes kan....

Anis Che Rusli said...

kau tahu bapak aku dapat sorang je ank laki. yg lebihnya semuanya perempuan. apa maknanya itu ustaz? adakah kekuatan mak ayah saya sudah tiada?

*Miss Geli^ said...

terima kasih atas tips tips yang diberikan ittuew....

walau tips tips berkenaan ahkak telah amalikan, namun, rejeki ahkak adalah anak pehempuan..

takpe, lenkali ahkak buat lagi ikut bebetol tips adik muka buruk, eh silap, kain buruk...
moga moga dapat anak lelaki....

tapi disini ahkak kompius, gaya penceritaan adik disini macam adik sangat pro tentang hubungan suami isteri..adakah adik suda berkawen?? atau adik adalah seorang duda...?

sekian,

yang ikhlas,
ahkak ketat

-iEkA DaRLink- said...

ohh.
baru aku sedar.. atuk aku pure jawa. nenek aku pon. anak dorang 15. aku rase atuk aku amalkan tips2 jawa ko ni la.. hek.

i'msosupernotcool said...

kalau laki sama laki boleh amal x man?

ai mean.
ai dengan yu la.

hikhikhik.

Pa'tam said...

abam konvo mmg babi tau..

owh kalau kuat masturbasi x tahan lama eh?

padan la babi jordo selalu mengeluh hal tu kat twitter.

Pa'tam said...

eh ada komen yg cakap razman gay..

aku bangkang komen tu..

razman bukan gay sebenarnye.

cuma dia suka tadah bontot

sambil makan roti sapu butter.

tak tahu kenapa.

crazy_labelle said...

permata yang hilang lagi lengkap... siap bacaan doa...

shax said...

komen imsosupernotcool cam harammm. haha. aku ingat kau mainmain je nak buat entri ni, skali buat betul2. -.-

Nia Bebeh said...

adoii, sy bawah 18 nieh. terbaca plak =.=

zarifahmr said...

doa mana man..doaa

jawa memang hebat. siyes.

afiqsiddhartha said...

abam kalau nafsu kuat sangat dan tembak luar/mulut tak best, macam mana agaknya ya? kalau nak pekat dan jitu, jangna lupa soya! stim tau baca ni.

Pala Maldini said...

good tips.. boleh try.. har har har

Ali Azhar said...

Ok Razman, entri ni dah boleh kerajaan kopipes letak kat text book untuk pendidikan seks di malaysia. Nice man nice man.

::FAIZ FARISH:: said...

untuk dapatkan anak lelaki tikam kena semangat. henjutan mesti kuat. dan masa nak tembak, pastikan hantar jauh ke dalam."


lol... ketawa aku baca

cikpia said...

sebagai anak dara yang inesen, aku cuba untuk berlakon tak paham sepatah haram apa ko cuba sampaikan......

hagak2nya menjadi tak lakonan aku.....???

hannamaruku said...

aku igt kau cam nak joke around tau. jap lagi aku bace mmg btol2 tips. hahaha cilake.

lemoc b0NgoK said...

sekang gak ak praktis..haha

Frodo Baggins said...

hahahahhahahahha
ok tu jer
tiada komen lanjut
cepatlah kawen man
ble tembak2 xyah imgne
sambil kata "kasihan ajja itu"

Frodo Baggins said...

tapi pakcik jowo tu aku rasa betol ler ... hidup lagi ke beliau? sila tanyah ayah chik

macik tade anak lelaki said...

tp kalau dpt anak lelaki rupa kamu (maksudnya sahsiah dan wajah), macik lebih rela lah tade anak lelaki man.

Judiene said...

Bagus2.
Pelajaran camni memang takkan jumpe dalam buku.
Aku nasihatkan ko buat buku psl bende ni weyh, kompem laku dowh!
Hahaha.

p/s: kalo praktis sorang2 bleh???

siggplus said...

tips mmg macam gampang, tapi melibatkan aku lagi macam gampang.

awak memang babi razman. haha

Hidemichi said...

Cakapla Man ni semua asbab, nnt pembaca taksub sgt sampai lupa istilah 'InsyaAllah'.- Kawan sepondok ustaz Razman.

mier@merr said...

ooo..aku rasa ko patut pegi kaji kat sorang pakcik yang duduk kt jalan cheroh...anak dia lapan orang...sume lapan tu laki... tapi dia keturunan arab.. mungkin ko bleh gabungkan teknik jawa dan arab tu...ko kan ustaz yang bijak...

~aku takleh tanya..nnti kena reject jd menantu.. :)

Miss Lemon said...

errrrrrr...
org bca smpi abessssss
omgggggggggggg

DuniakuAbstrak said...

bagus man...banyakkan lagi entri
berilmiah
bukan pasal sex je
benda lain pon jugak
tapi yang ni memang baek punya
hahaha

Linglung said...

entri terbaik gua baca dalam bulan ni...kemain khusyuk tawadduk lagi gua baca! tp lepas gua dah habis baca baru gua sedar, semua gua dah tahu rupanya...kahkahkah!

Razman said...

Hellioz:
kalau pakai kondom, jgn kata nk dpt ank lelaki. ank ppn tak dapat.

told la hejauw:
eh, salah ek? aku mne tau.

Cliff Hanger:
salam kenal. kalau gay tu salah, kalah diorg ckp kacak tu, saya la orgnya.

Mat Jun:
sampai. tapi akan dihadamkan. so takde la proses persenyawaan.

lea :
eleh, konon malu tapi mahu.

Anis Che Rusli :
itu maknanya Allah swt sudah menetapkannya begitu.

*Miss Geli^ :
mungkin suami ahkak tidak bersemangat. yelah, melihat ahkak, mungkin suami ahkak tidak selera. mungkin je ni tau ahkak.

sebenarnya begini konsepnya. belajar la sampai ke negera cina. jadi, maksudnya belajar la dari jawa walaupun masih teruna.

-iEkA DaRLink- :
15 je? atuk aku dulu isteri 8. isteri tau, bukan anak.

i'msosupernotcool :
hee..boleh la yu..macam tak besewwww..tapi xdpt la anak. u ske top ke bottom?

Razman said...

Pa'tam :
babi jordo tu mmg lemah. tak sangka dia lagi lemah dr kau. roti dan butter istimewanya boleh kepit dan licin.

crazy_labelle :
selamat beramal.

shax:
amboi shax terus baca. tak sabar lettew.

Nia Bebeh:
xpe. atas 18 pn klu bce xleh amal gak slagi tak kawen.

zarifahmr :
doa tu...errrr..anggap jelah sume org tau. haha

afiqsiddhartha :
abam! abam tak tau ke minum soya lemahkan tenaga? abam jgn minum soya tau.

Razman said...

Pala Maldini :
dah kawen ke belum ni?

Ali Azhar :
tulah kan? klu tak, golongan lelaki makin pupus.

::FAIZ FARISH:: :
mana aku tau, dah diorg ajar cmtu.

cikpia:
sebenarnya org inesen la perlu baca. sbb ini tips yg baik dan halal.

hannamaruku :
suka lettew. tp igt, ckp kat fatul jgn gelojoh sgt tau.

lemoc b0NgoK :
jgn jadikan kucing sebagai mangsa.

Frodo Baggins:
haha. cilake tau awk ini.

ah, aku lpe nak tnye. nti pulang raya aku tnye.

macik ketat dan burok tade anak lelaki :
makcik, mcik dah monopos mmg xde anak. jgn salahkan org laen.

Razman said...

Judiene :
kalau buat buku susah sket. sbb ilmu baru 1 page. klu buat sorg bley, mcm aku ckp. lemah la jadinya.

siggplus :
awk cuak lettew org tau awk lemah.

Hidemichi :
alhamdulillah. nampaknya apa yg guru kita ajarkan di pondok, kita masih sama2 amalkan.

mier@merr :
siapa nme pcik tu? aku duk jln cheroh gak.

Miss Lemon :
knp? tros kuar anak lelaki ke lps bce?

DuniakuAbstrak :
ok, aku cuba fikirkan selain sex. mungkin pasal jimak pula.

Linglung:
ha, ni mesti kau dh jpe jawa tu lg awl.

Berd said...

Yeah aku sokong petua kau kali ni. memang mujarab. lebih-lebih lagi kau sediakan contoh seekor binatang (baca: siggplus) dalam tips kau ni.

Cinta Madu said...

bahaha, sengal lah kau ni razman. malu-malu seronok aku baca. haha. ayat tak boleh blah.

btw, aku ada tag ko utk join contest. walaupun aku tau ko tak suka ditag, tapi aku tak kira, aku nak tag kau jugak! its for my upcoming birthday. sebab aku suka baca blog kau, jadi aku selalu bayangkan kau bagi hadiah utk birthday aku. tapi kalau kau join contest, aku pasti lebih bahagia. haha. kat sini tau kat sini tau! http://sakuravender.blogspot.com/2010/12/contest-for-my-upcoming-birthday.html
terima kasih, ustaz razman yg handsome lagi berbudi pekerti.

memories of you said...

baca sambil cover moniter+gelak sorang2+malu2 kucin+pastu post link kat member.hahahaah

Haris Dot Com said...

hello man yg kurang kacak dri aku....

waaa lame x semak dlm blog ko ni...hahhaa

g bukit bintang jee man klu x tahan...rm 30 jeee...

ajak aku nnti k

yok said...

woah. cool ~~

cik @!en said...

alamak. budak bawah umur terbaca plak.. hahaha..

petua anda memang paling best! kah3

eiffel said...

kehkehkeh...

oit..gwa rasa..memg ada tau buku cmne nk dpt ank laki ni..tapi lam english lor..

gwa xbaca..jumpa pown x...

tapi ada la mbe dak laki tuh citer..teknik ker cara...xtau!jgn tnya gwa..

Razman said...

Berd:
gaya kau cakap macam kau pernah amalkan je. padahal mcm org tak tau kau mati pucuk.

Cinta Madu :
sebenarnya, aku mmg nak jawab tag tu, tp dah terlambat baru aku bukak. serius ni. (buat muka jujur)

memories of you:
pastikan member tu dah kawen.

Haris Dot Com :
aku dah bertaubat. jgn nak ajak aku buat maksiat.

yok :
tulah. cool jawa tu.

cik @!en :
xpe. lupakan dulu nanti dah kawen igtkan balik.

eiffel :
english pnye tak berkesan. yg jawa je berkesan. haha

Asyikin Najib said...

gile lah

Tipah said...

bila nak update? dah berdebu blog kau nih...

fadh_q said...

aku tak faham perenggan ke-sepuluh. oh ya. bismillahirahmanirrahim tu aku tak kira sebagai perenggan.

terima kasih ustaz razman.

suhaili sulaiman said...

omaigodddd razman...trkejut giler bce entry ni....heheh brani gk ko ea.brterus terang itu bgs

Adila said...

adik-adik saya semuanya perempuan kecuali yang ke 6 baru lah dapat lelaki..seronok bukan main ayah